Fires

V EDICIÓ DE L’OPEN NIGHT

El pròxim 23 d’octubre se celebrarà la V Edició de l’Open Night, la gran festa del comerç local. Els últims mesos han estat el millor exemple de com la resiliència, la solidaritat i la tenacitat poden actuar com a factors de canvi, i els comerciants i restauradors són un exemple i un model en què la ciutat s’emmiralla. Una bona ocasió de veure de nou aquests valors serà l’Open Night de Castelldefels, un espai de retrobament amb la ciutadania. El comerç de Castelldefels posa fil a l’agulla i fa de la nostra ciutat un portal del Món i  ofereix als nostres ciutadans i visitants l’oportunitat de traslladar-se a través de la nostra ciutat i els nostres comerços a diferents parts de món i fer la VOLTA AL MÓN A CASTELLDEFELS.

La V Edició de l’Open Night  oferirà múltiples activitats lúdiques i especials. Durant aquesta jornada els comerços dels diversos eixos comercials de la ciutat mostraran una decoració amb detalls d’un país del món.

Aquest any les activitats tindran com a seu i lloc la plaça de l’Església on es concentrarà una representació dels comerços de la ciutat i on es viuran desfilades de moda en què els models seran veïns i veïnes de Castelldefels que portaran roba dels comerços del nostre municipi.

PROGRAMA  V OPEN NIGHT DESFILADA 2021

10 h Inici de la activitat comercial

11 h Animació infantil a càrrec de Memphis 

12.30 h BAILE DACEME

12.30 h Desfilada infantil

TICTAC

LA CAPUCHETA

13.30 h Fi de la programació infantil al matí

19.30 h Parlaments institucionals

19.45 h Desfilada d’adults 

MAGDA

COYOTE

BAILE DANCEME

CLARA @

INGA ROPA

BAOBAB

BAILE DANCEME

SENTIR BY PALOMA

 ART NUPCIAL

21.30 h Sorteig


You may also like

Read More