Fires

Un cop més, la ciutadania ha fet que les Festes del Mar i el Mercat del Mar hagin estat un èxit.

Un cop més, la ciutadania ha fet que les Festes del Mar i el Mercat del Mar hagin estat un èxit. Las festes van congregar unes 360.000 visites i un 2.000 metres de parades del Mercat del Mar al passeig Marítim vam donar color i diversitat a la platja.

Un centenar de parades de moda, d’alimentació, herbolaris, artesanies, activitats per als petits, comerços locals van donar a conèixer la seva activitat a participants locals i de localitats veïnes. El mercat ha tingut una afluència de mes de 30000 persones de les 360000 que van participar en totes les activitats de la festa de la mar.
La taverna típica i una vintena de parades de restaurant i menjars amb locals de venda a Castelldefels van oferir una àmplia varietat de plats per a degustar.
Un espai amb ambientació musical en el cor de la fira va oferir un tast de vins amb imperdibles vistes de la mar al capvespre.

Agraïm a tots els participants, entitats i col·laboradors la seva tasca imprescindible per a l’èxit d’aquesta fira en el marc de les Festes del Mar.

 

You may also like

Read More