Notícies

Subvencions al preu per a consum local

Sí, aquí activem Castelldefels

L’Ajuntament de Castelldefels posa en marxa la campanya SÍ, aquí activem Castelldefels, una acció de ciutat per incentivar la compra a comerços i serveis del municipi. Per això,  es posarà a disposició de la ciutadania major d’edat, 1 val de compra de 20 € (25.000) per ser bescanviat entre l’ 1 de novembre i el 15 de desembre.

La distribució dels vals es farà a través de l’app Sí, aquí activem Castelldefels,  disponible a partir de l’1 de novembre. 
Aquesta moneda virtual serà vàlida per abonar el 50% màxim del tiquet de compra (fins a 20€), als establiments comercials, de serveis, de restauració i d’hostaleria de la ciutat que prèviament s’hagin adherit a la campanya i hagin sol·licitat la subvenció.

Soc un establiment comercial o de serveis de la ciutat. Quins requisits són necessaris per participar-hi?
*Tenir local comercial o de serveis  físic a Castelldefels.
*Estar al corrent de pagament de les obligacions tributàries.
*Estar donat d’alta amb un dels IAE que consta a la convocatòria de les subvencions al preu per a consum local de Castelldefels, per a l’any 2021.

Com tramito la meva subvenció i l’adhesió al programa?
* Sol·licita telemàticament la subvenció al preu per a consum local de Castelldefels per a l’any 2021,  accedint a la Seu electrònica de l’Ajuntament de Castelldefels. + Clic per Tramitar
* Dona’t d’alta a l’app Sí, aquí activem Castelldefels.  Ho podràs fer des del  mateix tràmit de  sol·licitud de la subvenció.

A l’apartat ”informació relacionada/addicional”, tens el link per fer-ho.

Com sabré si hi estic adherit?
*L’Ajuntament de Castelldefels et comunicarà si ets un establiment adherit al programa, una vegada verifiqui que compleixes tots els requisits que consten a la convocatòria de les subvencions. Llavors, ja apareixeràs a la llista dels establiments on els ciutadans de Castelldefels podran bescanviar els seus vals entre l’1 de novembre i el 15 de desembre.

Quin és el termini per sol·licitar l’adhesió a la campanya?
*Des del 22 d’octubre fins a l’1 de desembre 2021.

Quin import màxim de bons comerç puc acceptar?
Mentre duri la campanya, podràs acceptar 3.000€ (iva inclòs) com a màxim en

Els meus clients, com pagaran?
*Des de l’1 de novembre fins al 15 de desembre, els teus clients, prèvia alta a l’app,  s’hauran d’identificar en el moment del pagament amb els seu DNI o el seu telèfon. Tú, des del teu accés a l’aplicació, podràs verificar només amb aquesta dada si tenen crèdit disponible a l’app. Amb el val virtual de 20€ es podrà abonar el 50% (màxim) del tiquet total de compra. És vàlid per gastar a diferents establiments i sense import mínim de compra total, sempre amb el màxim de 20€. Es distribuirà 1 val per llar a majors d’edat exclusivament.

You may also like

Read More