Comerç

Sol·licita la teva Subvenció 2018 per empresa o comerç

Recorda que si ets una empresa o un comerç de Castelldefels sol-licita la subvenció de promoció econòmica local !!!! El termini de presentació de sol·licituds de subvencions està vigent fins al dia 30 d’octubre de 2018 o fins a exhaurir el pressupost anual.

L’Ajuntament de Castelldefels, a través de l’Àrea municipal de Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació, impulsa aquest any una línia de subvencions destinades a la promoció de l’economia local a través del foment a la creació i consolidació d’empreses i de llocs de treball relacionats amb l’autoocupació i la contractació de persones en atur per part d’empreses de la ciutat i la millora de la qualitat de l’ocupació a Castelldefels.

Dotada amb una partida de 280.000 €, té com a objectiu revitalitzar l’economia local i promoure noves oportunitats de negoci. El termini de presentació de sol·licituds de subvencions està vigent fins al dia 30 d’octubre de 2018 o fins a exhaurir el pressupost anual.

Quines línies es fomenten?

Les línies de subvencions que es fomenten són tres.

La línia A és per a fomentar la creació d’empreses al municipi. Se subvencionen tant la creació del propi lloc de treball per part de persones de Castelldefels com l’obertura de noves iniciatives econòmiques o la compra de negocis que volen canviar de propietari.

La línia B és per a fomentar la contractació laboral a la ciutat de Castelldefels, tant la contractació de persones en situació d’atur i empadronades al municipi com la millora de la qualitat de l’ocupació ja existent i la contractació de persones amb discapacitats.

La línia C es busca fomentar a Castelldefels la creació i consolidació d’iniciatives empresarials d’economia social i cooperativa: cooperatives, societats limitades laborals, etc.

Més informació de qui la pot demanar  i quina és la quantitat de la subvenció a :

Subvencions Economia local Castelldefels 

 

CENTRE DE SUPORT A L’ECONOMIA DE CASTELLDEFELS ‘LA GUAITA’

Ctra. Sentiu, 1 (al costat del Parc de la Granota)  (Barri Can Roca)

Tel  936 352 575

promocio.economica@castelldefels.org

You may also like

Read More