Comerç

Pla de reactivació del comerç local a Castelldefels

Des del començament de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, des de l’Ajuntament de Castelldefels hem intentat estar al costat del sector comercial donada la problemàtica que s’ha generat, amb el tancament dels establiments, reducció important de facturació, etc. En contacte continu amb el Gremi de Comerç de Castelldefels, amb el que hem consensuat diferents iniciatives, s’han anat implementant mesures que poguessin donar suport i ajudar al sector en aquests complicats moments.

Aquest pla de mesures d’ajuda al comerç local ha comprès les següents iniciatives:

– Creació de l’oficina virtual de suport als autònoms, empresaris i emprenedors afectats per la crisi de la Covid-19.

– Subvencions de 500 euros per a tots els autònoms, comerços i empreses de menys de 10 persones afectades en la seva facturació per la crisi sanitària de la Covid-19.

– Programa de formació en línia gratuït durant el confinament adreçada a comerciants amb l’objectiu de donar eines de màrqueting digital.

– Cancel·lació de la taxa de terrasses per a 2020 des de l’inici de l’Estat d’Alarma (no es pagarà des de març a desembre).

– Permís per a l’ampliació de les terrasses donada la reducció d’aforament establerta per Reial decret.

– Ambiciosa campanya de promoció del comerç de Castelldefels a desenvolupar pròximament dirigida a fomentar l’afluència de ciutadans als establiments de la nostra ciutat.

– Posada en marxa de la zona blava i verda a la ciutat, després de petició del Gremi de Comerç i del Gremi d’Hostaleria, per a garantir la rotació de vehicles permetent que els clients puguin accedir als seus establiments.

– Col·laboració en projectes impulsats pel Gremi de Comerç per a la dinamització del comerç local, entre ells, una nova plataforma de comerç electrònic dirigida als comerços de la ciutat (en els dies vinents, el Gremi de Comerç informarà sobre les característiques del projecte).

– Informació contínua a través de les xarxes socials de Castelldefels Comerç, de la web castelldefelscomercio.com i de l´e-mailing a tots els nostres comerciants amb totes les novetats sobre l’obertura dels establiments en funció del moment en el qual es troba el desconfinament.

– Publicitat de tots aquells comerços que, durant el confinament, estaven oberts o oferien el servei de delivery.

– Campanyes de Sant Jordi i Dia de la mare per a potenciar la venda de comerços locals amb venda en línia i repartiment a domicili.

– Pròxima gravació d’un vídeo promocional del comerç de Castelldefels.

Recordeu que l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de Castelldefels està a la vostra disposició per qualsevol dubte, suggeriment o necessitat en què us puguem ajudar, i que podeu contactar amb nosaltres a través de les següents vies:

– Telèfon 93.635.27.27
– email: comercio@castelldefels.org

D’altra banda, i donada la consideració a efectes comercials de Castelldefels com a ciutat turística, recordeu que els establiments del nostre municipi estan autoritzats a obrir de dilluns a diumenge. Així, us animem a mantenir oberts els vostres establiments durant el cap de setmana en aquests moments en què els fluxos de veïns pels carrers s’estan recuperant.

#CastelldefelsComercio #CastelldefelsComerç

You may also like

Read More