Notícies

Nit del Comerç a Castelldefels

29 d’abril als Jardins del Castell

Els premis de la Nit del Comerç a Castelldefels  estan destinats a premiar les millors iniciatives comercials i com a activitat de foment i promoció de les activitats econòmiques de la ciutat i la posada en valor dels professionals del comerç que treballen per fer d’aquest sector un referent de qualitat. També tenen la funció de reconèixer i incentivar la participació d’iniciatives empresarials que per les seves característiques es poden considerar exemples per a un teixit econòmic dinàmic i competitiu.

Objectiu dels premis

Reconèixer i promocionar els empresaris i comerços del teixit comercial de la ciutat que contribueixen a fer créixer el model de comerç de proximitat i de qualitat de la ciutat.

Un altre dels objectius de la Nit del Comerç és facilitar el contacte entre els comerciants i professionals del sector per intercanviar idees i experiències en un ambient distès que els doni l’ocasió de trobar-se conjuntament en un sol espai.

Si ets un comerç de Castelldefels, sol·licita la teva invitació a comercio@castelldefels.org o per telèfon a 936651150 ext 5024

You may also like

Read More