Fires

Mostra de cuina 2019

 La Mostra de Cuina de Castelldefels tornarà el pròxim 28 de setembre de 2019 amb diversió i bons sabors en la seva cita anual.

El referent gastronòmic de la comarca i trobada anual dels principals restauradors de la ciutat celebrarà  el dissabte 28 de setembre la 31a edició, en el parc de la Muntanyeta de Castelldefels.Un total de 31 establiments participaran aquest any en la festa de la restauració local, que obrirà al públic de 12 a 23 hores al parc de la Muntanyeta.

Organitzada pel Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat i l’Ajuntament de Castelldefels, la XXXI Mostra de Cuina de Castelldefels comptarà també amb una mostra comercial organitzada pel Gremi de Comerç de Castelldefels, concert del grup Tarraco Surfers, fotomaton, la mascota Puput Puntxetes i música ambient.

PROGRAMA DISSABTE 28 DE SETEMBRE

12 a 23 h Degustació dels diferents plats i begudes

12 h Visita institucional

13,15 h Inauguració de la Mostra de Cuina

17,30 h Exhibició de ball “Dance Me”

20 h Concert de Tarraco Sufers

21,30 h Sorteig de la tablet de la Ruta de la Tapa

23 h Tancament de la Mostra de Cuina

PREUS DELS TIQUETS

  • Degustació de menjars 3 €
  • Degustació de postres 1 o 2 € (en funció del postre escollit)
  • Begudes i Cafès 1 €
  • Mojitos, còctels i copes 4 €

Informació i venda de tiquets el mateix dia de la mostra a les taquilles. Per qualsevol informació, poden aderçar-se a les oficines del Gremi d’Hostaleria (de 9 a 13 h), carrer Pintor Serrasanta 4. http://www.gremihostaleria.cat

You may also like

Read More