Notícies Notícies

La reputació digital dels comerços locals de Castelldefels tenen una destacada presència dins de Google

Amb l’objectiu de conèixer la satisfacció i prescripció dels clients amb relació a la seva experiència als comerços del municipi es va realitzar un estudi l’any passat utilitzant tècniques i indicadors específicament dissenyats per a la localització, agregació i explotació de dades disponibles en canals digitals.

La reputació digital dels comerços locals de Castelldefels marca una elevada presència dins de Google Maps amb més de 1 400 negocis identificats dels 11 eixos del municipi, que acumulen un històric de més de 77 000 opinions.

Els clients i clientes han valorat amb un nivell de satisfacció elevada , es va fer una mostra de 31000 opinions i l’Índex de Reputació Online es marca en un 8.95 (en una escala màxima de 10 punts) i una clara tendència de creixement tant amb relació al volum d’opinions com en el nivell de satisfacció.

La presència en Xarxes Socials ens indica que un 94 % estan en una o més XXSS, especialment Instagram i Facebook on es concentren bona part dels esforços d’inversió en publicitat online, actualització de continguts i mesura dels impactes de les accions realitzades.

Hi ha comerços que han arribat a les 200 ressenyes que mostra l’alt grau d’interacció amb els clients i clientes, així com el seu actiu pla de fidelització.

La reputació digital del comerç local es pot resumir en tres paraules: compra , valora i ressenya a Google al teu comerç de proximitat.

You may also like

Read More