Fires

La mostra de Cuina torna el 29 de setembre 2018

La trobada anual dels principals restauradors de la ciutat arribarà el pròxim 29 de setembre a la 30a edició, acompanyada d’una Fira de comerç local i amb una vessant més sostenible

La Mostra de Cuina, trobada anual dels principals restauradors de la ciutat, tornarà aquest el dissabte 29 de setembre (de 12 a 23h), al parc de la Muntanyeta amb una oferta especial per a tots els assistents de 3 € per degustació de menjar, d’1 € o 2 € per degustació de postres, 1 € paer les begudes i cafés i les copes a 4 €. L’esdeveniment culinari, organitzat pel Gremi d’Hostaleria i l’Ajuntament, aplegarà com cada any la millor gastronomia de Castelldefels de manera que els assistents podran degustar les diferents propostes dels principals restauradors i xefs de la ciutat.

Durant tot el dia, comptarem amb una fira de comerç local on els diferents expositors oferiran els seus productes i serveis. A més de diferents activitats complementàries d’hostaleria, comerç i oci, el programa de la jornada inclou entre d’altres una desfilada de moda, actuacions de ball, animació infantil i el monòleg a càrrec de Txabi Franquesa.

Una Mostra més sostenible

Des de l’Ajuntament aquest any s’ha fet un esforç especial per fer de la Mostra de Cuina un esdeveniment sostenible amb diverses accions. Enguany, a part de les tradicionals safates i plats de cartó, els coberts seran de fusta i els gots de plàstic dur , no retornables, amb un cost de 50 cèntims, que es podran adquirir a la mateixa mostra.

You may also like

Read More