Fires

Fira de Sant Ponç 2017

Arriba un any més a Castelldefels la Fira de Sant Ponç aquest cap de setmana! Els dies 27 i 28 de maig de 10h a 20h la plaça de l’església.

Arriba un any més a Castelldefels la Fira de Sant Ponç aquest cap de setmana! Els dies 27 i 28 de maig de 10h a 20h la plaça de l’església es tornarà a omplir amb productes d’artesania i alimentació, amb una gran varietat de productes com formatges, secallones, mel, herbes aromàtiques… i una gran oferta de tallers i espectacles.

No us perdeu el taller de tastets de mel, on ens explicaran els diversos tipus de mels, així com les propietats de cada una d’elles, el taller d’herbes remeieres on l’escenari quedarà decorat com una antiga farmàcia consultori, on l’apotecari realitzarà els seus remeis. El taller de cervesa artesanal on es realitzaran explicacions sobre com s’elabora i quins són els components d’una bona cervesa artesana. I els més presumits podran gaudir de tallers de sabó i cremes naturals.

Els Ginjolers animaran la fira amb la seva música fent una cercavila amb cançons tradicionals mentre els més petits podran gaudir de “pintacares”. També trobareu espectacles per tota la família com la Tartana, on dos músics i tres artistes de circ en un carro de pagès, executaran malabars, accions teatrals, cabaret i circ amb uns personatges utòpics.

A més a més, la fira també comptarà amb un espai de comerç just i consum solidari al pati de l’edifici de la República, i un espai de restauració, al pati de l’antic col·legi Lluís Vives.

No us perdeu diumenge al matí, l’actuació dels Castellers de Castelldefels que enguany commemoren el 35è aniversari de l’Agrupació de cultura popular.

You may also like

Read More