Notícies

FIRA DE SANT PONÇ

Gran afluència de gent a la Fira de Sant Ponç. Els dies 14 i 15 de maig, la plaça de l’Església de Castelldefels i els seus voltants van acollir una de les fires més antigues i tradicionals celebrades a Catalunya. Es tracta de la Fira de Sant Ponç que, després de dos anys sense poder celebrar-se, es va tornar a la presencialitat. Organitzada per l’Ajuntament a través de l’àrea municipal de Comerç, la Fira mostro d’una gran varietat de parades d’alimentació i artesania.

Una fira carregada de tradició, però amb un seguit de novetats com el Play cooking gaspatxo amb el Chef Amparo, el MadScientist by Kids&Us, el taller de Chi-Kun, tallers de degustació de té i mel, l’espectacle d’animació de Fefe i cia i Cor de roure, el carro de trementinaires replet d’històries i contes.

Un gran espai infantil “La Granja” amb Amparito, la vaca patrocinada per la Llet Nostre, la plantada de tomaques, muntar els mini ponis, jugar amb les eines del terrari.

Com es típic una cinquantena de parades d’alimentació i artesania i com novetat la participació de parades de pagesos amb productes de la terra. Tot plegat, vam viure d’un cap de setmana ple d’activitats.

Agraïm a tots els participants, entitats i col·laboradors la seva tasca imprescindible per a l’èxit d’aquesta fira

You may also like

Read More