Comerç Fires

Fira de Sant Ponç 2019

 

El pròxim 25 i 26 de maig arriba un any més la Fira de Sant Ponç, patró dels herbolaris i apicultors, a Castelldefels.

A la tradicional fira de productes vinculats a la mel, fruita confitada, melmelada, mató, formatge artesà, herbes medicinals i més productes relacionats amb l’alimentació i la salut., s’afegiran dins del pati del col·legi Lluís Vives un espai dedicat a tallers d’educació, pau i solidaritat.

Les parades s’ubicaran enguany a la plaça de l’església, el carrer d’Arcadi Balaguer i el carrer primer de maig. Com cada any el nostre comerç local tindrà un lloc destacat al centre de la plaça, amb productes d’artesania, joguines, puericultura, cosmètica natural, moda i bijuteria.

El mercat tindrà zones diferenciades i senyalitzades on gaudir dels diversos tallers, exposicions, espectacles i activitats de la vida rural.

Tots els espectacles d’animació seran tant per adults com per infants. Tindrem espectacle de transhumància amb animals de fusta i titelles, espectacles itinerants amb pagesos i venedors de remeis miraculosos, funció de circ amb monocicles, festa a la plaça amb balls i danses per tota la família i moltes més sorpreses.

 

Horari: 10h – 14h i 16:30h a 21h

Ubicació: Plaça Església, pati Escola Lluis Vives, Arcadi Balaguer i Primer de Maig.

 

 

You may also like

Read More