Comerç Notícies

Establir el teu negoci a Castelldefels té avantatges

Castelldefels  gaudeix d’una ubicació excepcional, que li permet tenir connexions ràpides amb la resta de ciutats tant d’Espanya com d’Europa, a només 10 minuts de l’aeroport i a 15 minuts de Barcelona.

Avantatges d’obrir un comerç a Castelldefels

Avui dia són molts els que decideixen llançar-se a la piscina de començar el seu propi negoci, però abans de fer-ho passen per un procés de preparació en el qual es decideixen molts dubtes i es donen resposta a moltes preguntes. 

Una d’aquestes preguntes és: On emprendre? Quan diem “on” òbviament ens referim a la ciutat on establir el teu negoci, la ciutat o població on es troba el que serà el mercat. Castelldefels, sens dubte és una d’aquestes ciutats.

Castelldefels és una ciutat de serveis que ha comptat tradicionalment amb una estructura comercial força completa i que és cabdal en l’economia local.

La seva població diversa, el clima privilegiat i la ubicació geogràfica la fan encara més atractiva per als emprenedors, la qual cosa fa de Castelldefels  un gran ventall de possibilitats per a diferents mercats.

Castelldefels està considerat municipi turístic, i això  permet gaudir d’un ampli horari d’obertura dels establiments tots el dies de l’any, excepte el dies 1 de gener, 1 de maig, 11 de setembre i 25 de desembre, que han de romandre tancats.

Platja, naturalesa, cultura i tradició atreuen turistes que, juntament amb els més de 67.000 ciutadans, es converteixen en un públic potencial, compradors de productes de qualitat, de proximitat, de bellesa, de restauració i serveis d’oci,  entre altres.

Al mateix temps, el clima és un atractiu molt gran. Mar i muntanya conviuen en un mateix espai, estius temperats i hiverns suportables, la qual cosa li permet tenir bona afluència de gent durant tot l’any.

Castelldefels  gaudeix d’una ubicació excepcional, que li permet tenir connexions ràpides amb la resta de ciutats tant d’Espanya com d’Europa, a només 10 minuts de l’aeroport i a 15 minuts de Barcelona.

La ciutat creix  i juntament amb ella, les oportunitats de negoci. L’Ajuntament de Castelldefels, a través de l’Àrea de Comerç, posa a disposició dels i les comerciants serveis municipals que poden ser útils en el dia a dia. Des d’assessorament fins a subvencions.

Davant de qualsevol problema, dubte, consulta o suggeriment, posa’t en contacte amb els companys i les companyes de l’Àrea de Comerç. Et podran ajudar en el teu dia a dia.

c/e:comercio@castelldefels.org

www.comerciocastelldefels.com

936 651 150 Ext. 1932

You may also like

Read More