Comerç

Encesa Llums de Nadal 2018

Aquest divendres dia 30 de novembre tindrà lloc a la plaça de l’Església la tradicional encesa de llums nadalenques amb música i xocolatada popular.

La llum nadalenca il·luminarà a partir d’aquest 30 de novembre (18h) els principals carrers comercials de la ciutat. Aquest any són més de 200 el nombre motius, es a dir, de punts amb llum nadalenca. La il·luminació de la ciutat es fa de la manera més ecològica utilitzant llums de led tenint en compte la sostenibilitat i el medi ambient. Els motius suposen a més un element de suport i dinamització comercial per als establiments de la ciutat. Com novetat, s’il·luminará el xiprer gegant de la masia de Can Gavarró (Carrer església ,58)

 

Com és tradicional, l’acte d’encesa oficial dels llums de Nadal, amb la participació de l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC), i la regidora de Comerç, Turisme i Hostaleria, Ana Quesada (Movem), es desenvoluparà a l’escenari natural de la plaça de l’Església.

L’acte d’encesa de llums de nadal dóna el tret de sortida a la campanya de dinamització nadalenca de comerç, en la qual junt amb el Gremi de Comerç de Castelldefels, s’han programat diferents activitats d’animació i promocions especials per animar les vendes.

PROGRAMA 30 DE NOVEMBRE

– 17:30 h Animació infantil amb el grupo Festa +Tumàcat
– 18 h Encesa Oficial de les llums de Nadal
– 18:30 h Xocolatada popular i cercavila amb ninots inflables.

 

You may also like

Read More