Comerç

Encesa de Llums de Nadal 2019

La tradicional encesa de les llums nadalenques de la ciutat comptarà amb una projecció de video-mapping a la façana de l’Ajuntament

Una projecció de video-mapping a la façana de l’Ajuntament. Aquesta és la principal novetat de la tradicional encesa dels llums de Nadal, que a partir d’aquest 29 de novembre (18h) il·luminarà els principals carrers comercials de la ciutat. Aquest any són més de 200 el nombre motius, es a dir, de punts amb llum nadalenca. La il·luminació de la ciutat es fa de la manera més ecològica utilitzant llums de led tenint en compte la sostenibilitat i el medi ambient. Els motius suposen a més un element de recolzament i dinamització comercial per als establiments de la ciutat.

A més, hi haurà animació infantil a la plaça amb el grup La Festa + Tumàcat. Després de l’encesa oficial, la festa continuarà amb xocolatada popular.

Aquest acte suposa el tret de sortida del programa de la campanya “Fes Nadal al Comerç de Castelldefels”, presentat el passat 25 de novembre per l’Aujntament i el Gremi de Comerç a la sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.

You may also like

Read More