Notícies

El teu negoci està en el mapa?

En l’actualitat, la majoria de les persones utilitzen Google Maps per a buscar negocis i obtenir indicacions per a arribar al seu destí. Per tant, és fonamental que el teu negoci tingui una presència sòlida en el mapa de Google per a assegurar-te que els clients puguin trobar-te fàcilment i arribar a la teva ubicació sense problemes.

Estàs registrat en Google My Business? És una eina gratuïta que permet als propietaris de negocis administrar la seva presència en línia en Google. En crear i verificar el teu perfil de negoci en Google My Business, el teu negoci apareixerà en els resultats de cerca de Google Maps i en els resultats de cerca local de Google.

A més d’aparèixer en els resultats de cerca, tenir una presència en el mapa de Google també et permetrà mostrar informació útil sobre el teu negoci, com els teus horaris d’obertura, ubicació exacta, número de telèfon i ressenyes de clients. Això farà que sigui més fàcil per als clients trobar i contactar el teu negoci, la qual cosa pot augmentar les teves vendes i millorar la visibilitat de la teva marca.

En resum, tenir una presència sòlida en el mapa de Google és fonamental per a qualsevol negoci en l’era digital. Assegura’t de crear i verificar el teu perfil de negoci en Google My Business perquè els clients puguin trobar el teu negoci fàcilment i obtenir informació útil sobre els teus productes i serveis.

You may also like

Read More