Notícies

Campanya vals de compra Sí, aquí activem Castelldefels

El proper dilluns 25 d’Octubre, tindrà lloc al Teatre Plaza, a les 20:15h la presentació de les Campanyes que han de dinamitzar el nostre teixit comercial,  de restauració i d’allotjaments en l’època de l’any més important comercialment: el Nadal.

**Campanya vals de compra Sí, aquí activem Castelldefels. Es tracta d’una iniciativa de foment del consum local. L’Ajuntament distribuirà a través de l’app del mateix nom, 25.000 vals de compra de 20€ per a ser consumits a tots aquells establiments comercials, de serveis, restauració i allotjaments que sol·licitin la subvenció corresponent i s’adhereixin a la campanya.

**Campanya de Nadal. Aquest any i per raons relacionades amb la pandèmia i la impossibilitat de fer la planificació adient en temps i forma, no celebrarem la Fira Medieval Castrum Fidelis. Al seu lloc, des del 4 fins el 23 de Desembre, s’instal·larà un Mercat Nadalenc local al centre de la ciutat,  que vindrà acompanyat d’activitats per tots els públics. Així mateix, els diferents espectacles també es traslladaran a  la resta de barris.

Si us plau, confirmeu assistència a comercio@castelldefels.org.

Preguem feu extensible aquesta convocatòria a qui considereu oportú,

Salutacions cordials,

You may also like

Read More