Notícies

Actuacions de suport al comerç local 2021

La situació actual està generant canvis i noves formes de gestió, nous serveis i nous esforços per afrontar. Des de l’Àrea de Comerç cal continuar donant suport i reconeixement al teixit comercial del municipi per fomentar i dinamitzar el comerç de proximitat.

L’actuació de suport al comerç, la restauració i els serveis de proximitat s’ha mantingut activa fins als darrers dies de l’any. Un exemple és “Sí, aquí activem Castelldefels” una acció de ciutat per incentivar la compra a comerços i serveis del municipi. Per això,  es va posar a disposició de la ciutadania major d’edat, 1 val de compra de 20 € per ser bescanviat en els comerços adherits.

Enguany, amb motiu de les festes nadalenques, l’encesa de llums, la Fira de Nadal, el campament del Pare Noel, el mercat de pagès, les activitats de l’espai infantil, la projecció a la façana de l’Ajuntament, les campanades infantils i l’acte final de campanya amb entrega de premis han mantingut l’objectiu de dinamitzar la compra local en una de les campanyes comercials més importants de l’any.

Per dur a terme aquestes actuacions s’ha comptat amb la col·laboració i participació dels comerços locals i del Gremi de Comerç de Castelldefels.

Comencem el 2022 amb la il·lusió de treballar amb l’objectiu de fomentar la compra de productes locals i en comerços de proximitat i conscienciar un consum més responsable, solidari, segur i sostenible.

You may also like

Read More