Comerç

2ª Edició Castelldefels Open Night, els dies 30 de juny i 1 de juliol de 2017

Torna una nova edició de l’Open Night a Castelldefels!!

Enguany les dates de celebració seran divendres 30 de juny (de 17 a 24 hores) i el dissabte 01 de juliol (fins a les 22 hores).

Torna una nova edició de l’Open Night a Castelldefels!!

Enguany les dates de celebració seran divendres 30 de juny 2017  (de 17 a 24 hores) i el dissabte 01 de juliol 2017 (fins a les 22 hores). Com en anys anteriors sol·licitem la vostra participació i col·laboració, per fer de l’Open Night una activitat referent a Castelldefels.

Volem dinamitzar i promocionar els establiments de la nostra ciutat, incentivar als ciutadans a fer comerç de proximitat i donar a conèixer els nostres locals. Dins del Consell Consultiu de Comerç s’ha consensuat una mateixa línia temàtica per totes les iniciatives que desenvolupin aquestes dues nits: el cinema.

L’Ajuntament per la seva part us oferirà globus amb el logo de l’Open Night perquè pugueu decorar els vostres comerços, i bosses de compra per repartir entre els clients que comprin aquella nit. Tot aquest material estarà disponible a l’Oficina de turisme del Centre, al carrer Pintor Serrasanta núm. 4.

Per altra banda, us animem a participar el proper dia 27 de juny a les 21:30h,als jardins del castell , a la Nit del Comerç. Una trobada amb sopar (preu 20 euros per persona) que servirà com punt de trobada i reunió on podreu debatre i compartir experiències amb els companys dels diferents sectors.

Així mateix, convidem a tots els comerços de Castelldefels que vulguin informar-se i saber més sobre la gran nit del comerç de Castelldefels, el dia vinent 22 juny a les 14 h al Centre Cívic Frederic Mompou.  Preguem que confirmeu la vostra assistència al departament de comerç, o per email a comerç@castelldefels.org.

You may also like

Read More