Comerç

1ª Setmana del Comerç de Castelldefels

Ens plau informar-vos que la setmana vinent arribarà la 1ª Setmana del Comerç Local de Castelldefels!  Una setmana centrada en donar a coneixer i possar en valor, tant als professionals com als ciutadans, el teixit comercial de Castelldefels.

Dimarts 26 de juny – Pla Estratègic de Comerç

Presentació del Pla Estratègic de Comerç de Castelldefels, un treball essencial que ens permetrà conèixer les tendències de compra, oferta i demanda,   a Castelldefels. Així com,  quin tipus de producte i d’on procedeixen els nostres clients.  Aquest estudi ens permetrà valorar quines iniciatives de futur ens poden ajudar a atraure més compradors.

Aquest acte tindrà lloc el proper dia 26  de juny a les 20 hores, a la Sala Institucional del  Castell i estarà oberta a tota la ciutadania.

Dimecres 27 de juny – Benvinguda Nous Comerços

L’Àrea de Comerç de l’Ajuntament donarà la benvinguda als Nous comerços locals que han obert les seves portes al nostre municipi en el darrer any per informar-los dels serveis que el municipi posa al seu abast.

Aquest acte tindrà lloc el 27 de juny a les 20.30 hores, a la Sala Institucional de Castell.

Divendres 29 de juny- Nit del Comerç

Torna per segon any la Nit del Comerç de Castelldefels. Una trobada amb sopar (amb un preu de 20 euros per persona) on esperem que participeu tots els comerciants de Castelldefels. Un espai de reunió amb la resta de companys del sector on podreu debatre i compartir experiències. Els tiquets per participar en la Nit del Comerç els podeu adquirir a l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.

 La Nit del Comerç tindrà lloc als Jardins del Castell el dia 29 de juny a les 21.30 hores. 

Dissabte 30 de juny – Open Night

Torna la Open Night en la seva 3ª Edició aquest proper dissabte 30 de juny! Amb la col·laboració de les nostres entitats comercials.
No et perdis la gran festa del comerç local de Castelldefels durant tot el dia, en la qual els nostres comerciants obriran les seves portes fins a la 1 de la matinada i oferiran descomptes i ofertes especials per celebrar-ho.

Gaudeix de les activitats, animació, música i sorpreses als diferents carrers del nucli urbà impulsades pels mateixos comerciants de la ciutat: desfilada de moda, exhibicions de ball, degustacions, activitats infantils, graffitis ..etc,  A més aquest any la plaça de l’Església comptarà amb carpes amb productes de comerç local i les nostres entitats d’artesania de 10 a 14h i de 16 a 01 h de la matinada.

No us perdeu la inauguració oficial de la #OpenNight a les 20 h al carrer Primer de Maig amb una gran desfilada de moda organitzat per Gremi de Comerç de Castelldefels​. Us esperem a tots per gaudir d’aquesta gran festa del comerç, l’oci i la gastronomia en el millor ambient festiu

You may also like

Read More